Synapse Alloy

Přepracované silniční kolo
Vyrazte v pohodlí, rychle a s jistotou. Ať už vás cesta zavede kamkoliv můžete se na naše nejpohodlnější kolo Synapse spolehnout. Jedná se o univerzální silniční model připravený na všechno.

Hladká jízda

Hliníkový Synapse byl navržen pro pohodlí. Trubky rámu jsou tvarovány a zeslabovány s maximální přesností, aby pomohly absorbovat nerovnosti vozovky bez negativního dopadu na hmotnost rámu nebo řízení kola.

To pohodlí

Hliníkový Synapse se pohybuje v klidu a s grácií. Nabídne pohodlnou pozici za řídítky, klidné řízení nádhernou odezvu na impulzy při šlapání díky své hliníkové konstrukci. To vše dohromady vytváří kolo, ze kterého dostanete každý den víc.

Velice schopný

Spolu s pohodlím přináší Synapse i univerzálnost. Vyvážená geometrie, hromada úchytů pro vybavení a průchodnost pro pohodlné a přilnavé 32mm pláště. Synapse je připraven zářit na jakékoli silnici.

Připraven

Neztrácejte malé nezbytnosti. Některé modely Synapse mají v příbalu brašnu na horní rámovou trubku, které je snadno přístupná i během jízdy. Poslouží k úschově gelů, nářadí, mapy nebo čehokoliv jiného, když budete chtít být na cestě opravdu hodně dlouho.

SmartSense

Jistá jízda, navýšená viditelnost
a lepší povědomí o tom,
co se děje kolem vás.

Náš nový ekosystém SmartSense
otevírá prostor ještě lepším
zážitkům z jízdy.

Zjisti více

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Přihlašte se k odběru novinek!

Získejte přehled o novinkách a akcích značky Cannondale.