Scalpel SE

Vydejte se kamkoli a kdykoli

Scalpel SE představuje plnohodnotné maratonské závodní vybavení, jež se plně probouzí k životu na rychlých a technických trailech. Tam, kde se kloubí rychlost světového poháru s horskou dravostí. Posuňte své jízdní dovednosti o několik pater výše.

Jezděte na hraně

Skvělé odpružení. Skvělá trakce

Patentované odpružení FlexPivot znamená více gripu, více ovladatelnosti a více rychlosti. 120mm vidlice fungují skvěle a máte pocit, že máte k dispozici mnohem více – celodenní jízdy na singletracku můžete jezdit naplno.

Jezděte na hraně
Jezděte na hraně

Kompatibilita s pořádnými traily

Progresivní XC nátura Scalpelu se vyvinula ještě mnohem dále. Nabídne úhel hlavové trubky 67° v kombinaci s krátkými představci, širšími plášti, teleskopickými sedlovkami a vyšším zdvihem. Pokud rádi jezdíte traily rychle, precizně a v plné kontrole, tak toto kole je přesně pro vás.

Kompatibilita s pořádnými traily
Kompatibilita s pořádnými traily

Lehký, tuhý, rychlý

Nemusíte si zvolit pouze dvě možnosti, vezměte si všechny 3. Díky celokarbonovému rámu a novému FlexPivot odpružení je Scalpel jedním z nejlehčích a nejtužších celoodpružených kol na trhu. Lehký, aby jel rychle. Dobře vybavený, aby zvládal všechny nástrahy.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Přihlašte se k odběru novinek!

Získejte přehled o novinkách a akcích značky Cannondale.